"Gamified Math Lessons" eTwinning Projesi Kapanış Toplantısı

Gamified Math Lessons Proje Kapanışı

13.06.2021 649

Okulumuzun kurucu ortaklarından olduğu Türkiye, İspanya ve Romanya'dan okulların birlikte yürüttüğü  "Gamified Math Lessons" eTwinning Projesi kapanış toplantısı 13.06.2021 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda karışık ülke takımlarıyla oluşturulan "Kaçış Odası" oyunu online olarak oynandı.  Proje sürecinde öğrenciler çeşitli Web2.0 araçları kullanmayı öğrendiler, matematik dersi kazanımları doğrultusunda dijital oyunlar tasarladılar. Paylaşmayı, yardım etmeyi, sorun çözmeyi, bilgiye nasıl ulaşılacağını deneyimlediler.

Projeyi başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar. Bu zor süreçte motivasyonlarını kaybetmeyen projemizde yer alan öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Farklı projelerde görüşmek üzere!

13-06-2021